7

så hur gick det nu med veckans kulturpoäng? well, hur de ska fördelas är väl ännu lite oklart, men jag ska försöka motivera varför jag borde få 10 poäng.

tvkultur: såg inte en, inte två, utan tre(3) dokumentärer i veckan. fotografen från riga om inta ruka, en om tjernobyl idag och mannen som aldrig sett snö. ganska nöjd är jag & får 3 kulturpoäng för besväret.

litteraturkultur: håller sen ett tag tillbaka på med jakten mot nollpunkten, läser lite stötvis så det tar lite väl lång tid kan tyckas. men det måste ju ändå ge 1 poäng att jag gör det. läste en larson! med, men inte ens jag kan motivera hur det skulle kunna ge poäng.

konsertkultur: var bara på en spelning i veckan, a home for christmas i annedalskyrkan, vilket måste vara värt mer än de andra eftersom det krävde fysisk förflyttning och dessutom oerhörda påfrestningar eftersom det var så kallt i kön... och eftersom det finns två anledningar till extra poäng blir det totalt 3 poäng till mig!

klubbkultur: function på babel igår var väldigt roligt med en massa dans, hur skulle det inte kunna ge iaf 1 poäng?
sen börjar det bli lite kärvt, men eftersom det är första veckan tänker jag helt sonika ge mig själv 2 extra poäng för all kulturvård jag ägnar mig åt. ha! finns inget någon kan göra åt det.

10 poäng till mig = well done jag! ska bara försöka skarva mindre nästa vecka, hur nu det ska gå med jul unt alles. en aktivitet är visserligen självklar, moderna museet i malmö. mycket intressant det blir.

Kommentarer
Postat av: babi

eh nu fuskar du ju, du kan inte ge dig själv kulturpoäng för att du är ute och super!

2009-12-21 @ 17:05:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback